LITO - Hår & Skönhet

BRA ATT VETA

Vad gäller kring den nya dataskyddsförordningen GPDR, som träder i kraft 25/5-2018


https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen/


Privat Policy

När du beställer din tid hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din bokning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Kontakta oss för att få ditt registerutdrag. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.
GDPR: Det innebär att företag med EU-medborgare som kunder då får ökade krav på sig att säkert hantera, lagra och radera kunduppgifter. Rent konkret betyder det att ett företag enbart får samla in och spara information som har ett tydligt syfte inom ramen för företagets verksamhet. Det som vi dock behöver spara är transaktionsdata, detta för att kunna uppvisa i enlighet med gällande lagar om bokföring och redovisning.
För att administrera betalningar via sajten använder vi oss av olika betaltjänstleverantörer.  Betaltjänstleverantören är personuppgiftsansvarig för sin egen behandling av dina personuppgifter, och har separata villkor som gäller för dem. Information om deras villkor och hantering av personuppgifter får du när du väljer vilket betalsätt du vill använda på sajten.
Du kan avregistrera dig får vårt nyhets mail. Vill du ha hjälp med att göra det, kontakta oss via mail så hjälper vi dig.


Vad gäller för färg:

https://lakemedelsverket.se/harfargfaq
Site Builder drivs av  Vistaprint